לא רואה טעם יותר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/06/2011 | 23:28 | מאת: וינה

אפשר להתחרט על לבוא לעולם? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת...?

07/06/2011 | 17:27 | מאת: מוני

וינה, את כותבת במילים אחרות שאת מאוכזבת בלשון המעטה מחייך. אינך מפרטת על את מהות העניין שלשמו את מציינת את אכזבתך, ואולם, אני מרשה לעצמי לומר לך מספר דברים: ראשית, לא הגענו ולא נולדנו לעולם מכיוון שרצינו בכך אלא מכיוון שהורינו הביאו אותנו לעולם. איני יודע אם חלקה של הבעיה נובע מהורייך ו/או ממהלך והתנהלות חייך, ואולם אין זה משנה. לצורך העניין יש להסתכל קדימה על העתיד. מאחר ואינך מפרטת את עצם מהות פנייתך, הרי כי , ומאחר והמדובר בפורום ציבורי פתוח אשר בו אינך ואולי אינך יכולה /רגשית/מצפונית/עובדתית להיחשף, הרי הפתרון הטוב ביותר הוא ללבן את כל "העניין" עם איש מקצוע/מטפל כלשהוא , ואינני יודע ואף אין זה וזה לא יהיה אחראי כלפייך שאמליץ לך לאן ולמי לפנות. לשם כך, קיימים מנהלי האתר האמונים על התשובות היותר מהותיות והמקצועיות. ודאי לא אני. בשלב זה אני רוצה לאחל לך חג שבועות שמח , חג מלא אושר, חג אשר יעורר תקוות חדשות. האמיני בעצמך וחייך ישתנו. הרבה תלוי בך. ושוב , בברכת חג שמח, מוני

לוינה שלום. משאלתך עולה תמונה של קושי רב להתמודד עד כדי נסיון להבין האם יש בכלל טעם בחיים, אני מתארת לי ששאלתך נובעת מקושי, הייתי רוצה שתשימי רב לאורך כמה זמן עולה המחשבה, מחשבות מסוג זה לרוב מגיעות עם מצב רוח דכאוני, כמובן שבשלב זה חשוב לי שתעני לי . האם מופיעות גם מחשבות יותר קשות מאשר השאלה למה באתי לעולם. ואחר כך אמשיך לייעץ לך .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה