גב' רובינשטיין

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

12/05/2011 | 14:52 | מאת: מוני

ד"ר אברהם שלום רב, מאחר ובעת האחרונה שמתי לב כי גב' רובינשטיין אינה עונה יותר לשאלות פונים, ברצוני לשאול היכן היא "נעלמה". אודה על תשובתך. בברכה, מוני

חלוקת הפעילות בניהול הפורום אינה עניין לגולשי הפורום ד"ר יוסי אברהם

24/05/2011 | 16:21 | מאת: אביבה

יוסי, בתור פסיכולוג ואפילו בתור סתם בן אדם - האם נעים לך היה בתור גולש לקבל מענה בנוסח כזה? זה פורום. זו לא כיתה בבית ספר שהמורה מתבקש על ידי תלמידיו לחלוק אתם ענייניו האישיים. למה אי אפשר לכתוב משהו כמו: גב' רובינשטיין ואנוכי מחלקים בינינו את המענה בפורום על פי אילוצים שונים של כל אחד מאתנו. ????????

למוני שלום. תודה על ההתענינות, וד"ר אברהמי אכן ענה לך ענינית אך אולי מגיע לאנשי הפורום יותר אסבר ולך בוודאי כי שאלת. אז כפי שאתה רואה ד,ר אברהמי יותר פעיל מימני ועונה בתדירות גבוהה ואני מצטרפת במינון יותר קטן, אך אם תהיה אלה ספציפית אלי אשמח לענות מיד . ושוב תודה ששאלת.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה