בן 30 ללא זוגיות מעולם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/05/2011 | 22:09 | מאת: שירה

בני בן 30 ומעולם ללא זוגיות. יש לו המון חברים ידידים וידידות אבל לא מצליח לעבור לשלב החברות. הוא בטיפול פסיכולוגי ואין תוצאות

09/05/2011 | 02:14 | מאת: מוני

שירה שלום, מאחר ובנך בטיפול פסיכולוגי ללא הצלחה אני מוכן לנסות להוות כעזר. בעברי הכרתי בחור בן 27 תואם לתיאורך ולאחר ששוחחתי עימו וחדרתי לעמקי נשמתו, הצלחתי בדרכי שלי להוביל אותו למערכת זוגית למרות שבתחילה זה נראה כבלתי אפשרי. אין אני אומר כי אצליח גם במקרה של בנך אולם אני בהחלט מוכן לנסות באם תשאירי מייל או דרך התקשרות אחרת. אשתדל לנסות -יותר מכך לא אוכל להבטיח. בברכה, מוני

10/05/2011 | 00:18 | מאת: שירה

שלום מוני. תודה על ההתיחסות. באיזו מסגרת תוכל לעזור לבני? האם אתה פסיכולוג או קאוצ'ר???

טיפול פסיכולוגי שמתמשך יותר משנה, פחות או יותר, מצריך בד"כ התיחסות חדשה, או מצד המטפל הנוכחי או באמצעות פניה למישהו אחר. ככל שהמצב נראה תקוע וסבוך כך כדאי להזהר יותר מלפנות למי שאינו איש מקצוע. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/05/2011 | 11:05 | מאת: מוני

שירה שלום רב, לשאלתך,אני בין היתר גם קואצ'ר אך לאור תשובתו של ד"ר אברהם שהוא איש המקצוע, אני נוטה להסכים לדעתו ומציע לך להתייחס לדבריו. בברכה, מוני

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה