לתוכנית חדשה בערוץ 10 דרושים זוגות במשבר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/04/2011 | 23:40 | מאת: חגית

מחפשת זוגות נשואים שמצויים במשבר זוגי, ומעוניינים לעבור טיפול אצל מומחה בתחום הזוגיות לפרוייקט דקומונטרי חדש שיעלה בערוץ 10 . לזוגות שייבחרו לעבור את התהליך, צפויה חוויה חד פעמית, והזדמנות לשינוי אמיתי ועמוק בחייהם (ובנוסף - טיפול זוגי ארוך טווח, לתקופה שלאחר הצילום). לפרטים נוספים, שאלות, רעיונות או המלצות על זוג מתאים

28/04/2011 | 23:47 | מאת: מוני

חגית שלום רב, מתוקף עיסוקי אני מכיר לא מעט זוגות במשבר אך לא השארת פרטי התקשרות. באם תשאירי, אוכל לנסות להוות לעזר בפנייתך. בברכה, מוני

29/04/2011 | 00:19 | מאת: חגית 43

היי מוני, תודה שהפנת את תשומת ליבי ..לא ברור לי למה לא עודכן..ניתן להשאיר הודעה ב- [email protected] תודה ולילה טוב

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה