נתינה!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/04/2011 | 19:17 | מאת: מוני

אבא רוצה לתת אבל לא תמיד יכול. מלך יכול לתת אבל לא תמיד רוצה. ה' הוא גם מלך וגם אבא. הכל תלוי בכם !!! בברכה ובאמונה, מוני

25/04/2011 | 22:56 | מאת: פאטמה

מוני יקר, אני מפנה אותך לפורומים אחרים העוסקים בזוגיות עם בורא עולם בהם תוכל לשפוך את אנרגיות האמונה העזות והצורך להוביל אחריך קהל נאמן של מאמינים. כרגע עולה מתוך דבריך מניפולציה לא נעימה וזולה של מחזיר בתשובה. הנוכחות שלך פה טרחנית ומייגעת תוך פיזור סיסמאות ונסיון להחליף סמכות מקצועית, הרהוריך והתובנות בעלי הגוון ההיפו- מאני נוגעים ללב אך לא מתאימים לפורמט הנוכחי. אנא קבל עצתי בהבנה.

26/04/2011 | 10:02 | מאת: מוני

פונה יקרה, רוב רובם של המסרים המועלים על ידי קשורים לזוגיות לשמה ואין בהם שום קשר להחלפת סמכות מקצועית אלא רוב רובן הן פועל יוצא של ידע נרכש ולא סלוגנים. הפניה הספציפית אליה את מתייחסת הינה פרי שיעור יפה ששמעתי ומצאתי לנכון להעלותו , אולם הכל ברוח טובה ולא בניסיון ואפילו שמץ של כוונה ל"החזרה בתשובה". בין אם אהבת ובין אם לווא, אין זה מתפקידי להעביר ביקורת זו או אחרת והכל פרי הרגשתך בלבד. בברכה, מוני

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה