בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

15/04/2011 | 21:29 | מאת: נור

יש לי חבר שעובר בעיה רצינית בבית שלו לא עובר יום בלי ריב עם אשתו הוא בן 40 והיא 32 יש להם בן 4 שנים ובת 9 שנים. הוא אומר שהיא עושה דברים בכדי לעצבן אותו למשל הוא לא אוהב שהיא תצעק סתם על הילדים מתרגז מזה אז היא עושה כל פעם את זה מולו היא לא עובדת היא עקרת בית ביקשה אוטו למרות שהיא לא יוצאת הרבה מהבית אמר לה אין צורך בשתי מכוניות בבית היא לוקחת ממנו כסף ומחביאה לפעמים לוקחת מפתחות האוטו מחביאה בכדי שלא יצא בה הוא יוצא באוטובוס לעבודה היא חושדת בו מאוד מאוד שיש לו רומן עם מישהיא כל פעם היא חושדת על מישהיא יעני אם התקשרה אחת לבית מחברת בזק אז היא אומרת יש לבעלי רומן איתה אם אמר למישהיא שלום אז אותו דבר וכךךךךך הוא מיואש לגמרי לא רוצה להתגרש ממנה בגלל הילדים היא לא מרפה לרגע מתקשרת לפלפון ריב בבית ריב בחלום ריב מחפשת משהו לריב עליו הוא מאוד מיואש לגמרי הוא התחיל לשנוא עצמו הצעתי לו גישור אבל אומר אני לא אוהב אותה בכלל אני איתה בגלל הילדים בקשר ליחסי מין אין בינינו רק חברים ידידים גם פגישות אין זה כבר אנחנו ידידים 7 חודשים יעני מנסה לעזור תומכים אחד בשני רק זה לא מדובר ביחסי מין בכלל הוא עובר מצב מאוד רגיש מאוד קשה מה שסיפרתי הוא מלשונו אתמול היה צריך להיות פגישה אז הוא שקר לי ואני ידעתי שהוא שיקר אז מה אמר אין לי אוטו אשתי החביאה את המפתחות כי היא חשדה שאני אצא לאיזשהו מקום ולא לעבודה אני בת 37 הוא בן 40 היכרנו בצאט כידידים תומכים אחד בשני מנסה לעזור לו שיהיה לו טוב בבית אני נשואה גם עם ילדים לא היה ביני לבינו רומן בכלל הוא מיואש לגמרי ניסה להתאבד אבל אני עוזרת לו בשיחות הצעתי לו שיקח אשתו לטיפול זוגי אבל שניהם לא רוצים אם אני רוצה להרוס לא הייתי מציעה את זה בכלל אני רוצה שלום כי יש להם שני ילדים מהממים תנו לי עצות איך לעזור ואל תחשבו שאין אנשים טובים בחיים זה חלק מהבעיות מה הצעתכם

אכן מצב מורכב... אין לי רעיון טוב לגבי מה שאת יכולה לעשות; נראה לי שמה שביניכם אינו מוביל למיתון הבעיות. אם פנייה לאיש/ת מקצוע אינה מקובלת, אולי יעוץ טלפוני? כנסו לאתר שלי ותראו האם זה מתאים. http://www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה