בעיות זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/04/2011 | 09:37 | מאת: רון

בעלי בן 38, ובחודשים האחרונים אין ביני לבין בעלי יחסי אישות, האם התנהגות זו תקינה למשבר גיל 40. האם דפוס התנהגות זו יכול להשתנות וכיצד? אני חשה שאני אינני מושכת אותו.ראוי לציין שלפני כןהיחסים ביננו היו תקינים ונורמטיבים לחלוטין. אשמח לקבל תשובה למייל האישי שלי.

תחושת אי ביטחון לגבי המשך הזוגיות אופיינית לגיל הזה, אבל מצוייה גם בכל גיל. איבחון התסמין כ 'משבר' אינו תחליף לפתרון, ובטח לא מקום לאמונה שהדברים יחלפו ויסתדרו בעצמם. העדר משיכה היא עניין שניתן לשינוי במידה רבה. לא רק דיאטה... ראי מה שכתבתי על 'ריענון הזוגיות' במדור על מיניות וזוגיות, בחלק העברי באתר שלי. http://www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה