מציאת בת זוג

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

01/04/2011 | 13:09 | מאת: תומר

שלום, אני בן 28 ויש לי בעייה שאני לא מוצא מישהי שאני אהיה מרוצה ממנה. הייתה לי חברה לפני שנה וחצי ונפרדנו(היינו יחד שנה וחצי), היא אמרה שאני תמיד שלילי לגבי כל מיני דברים, מדוכא ולא אהבה שהסתכלתי על בחורות אחרות. הייתי בטיפול פיכולוגי שלא כ"כ עזר, וראיתי שיש לי עדיין אותן בעיות עם החברה הנוכחית שאני איתה כבר 4 חודשים. אני עדיין שלילי ולא יודע אם זה בגלל שעדיין לא מצאתי את בת הזוג שמתאימה לי. הבעייה שהכי מטרידה אותי היא שאני כל הזמן נזכר בחברה הקודמת שלי ואני מרגיש שזה הורס לי זוגיות הנוכחית ומקשה עליי למצוא בת זוג שאני אוכל להפתח אליה. אני בן 28 ומרגיש שאני מתחיל להשאר תקוע מאחור מבחינת הקמת משפחה. אודה לעצתכם על הדברים שאני יכול לעשות בנידון.

לפעמים בעייה נפשית מצריכה כמה נסיונות טיפול, בדיוק כמו שקורה עם בעיות רפואיות מורכבות. לא כדאי להמשיך 'להיות תקוע'. אם אתה מרגיש נוח עם מצלמת מחשב או טלפון - תוכל להעזר בי. אם תרצה הפנייה למישהו אחר שלח למייל האישי (דרך האתר שלי) כמה שורות על התהליך הטיפולי שעברת ומיקומך בארץ ואנסה למצוא מישהו מתאים. www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה