עזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/03/2011 | 23:11 | מאת: משה

אני נבוך מאד לשאול, אבל אני חייב להתייעץ. אני בן30 עדיין רווק, למעשה הסיבה שאני תקוע היא לא פשוטה, אני מאד רוצה שאת הקשר עם האשה יהיה בריא ובניית בית יציב.אבל מה לעשות, יש לי את הצורך בסקס פרוע, שזה בשביל ההנאה, ואני לא כך באופי שלי, אבל אני צריך את זה בשביל הפורקן, אבל אני לא רוצה אשה זולה וגסה כך שכל חיינו והבית יהפכו למשהו כבר אחר. השאלה, איך אני מסוגל להתחתן? האם אומרים דבר כזה לאשה? האם זה שייך ככה? אודה לכם מאד כי אני סובל מאד.

לפעמים תפיסת עולם שאיכשהו התבססה מייצרת מציאות הזויה, כלומר כזו שמצוייה רק בדמיון. תפיסת העולם שמי שרוצה סקס ונהנה ממנו זה הגבר, היא שגוייה. צרכני 'סקס פרוע' (ומה זה בעצם) הם גברים ונשים כאחד. אני מניח שמה שמעכב אותך מצריך ברור של מערכת הערכים שלך ושיפור יכולת התקשורת שלך. סביר שתעזר רבות בתהליך ייעוצי / הדרכתי עם פסיכולוג/ית חברתי או קליני. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה