לכל מי שיודע- מטפל זוגי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/03/2011 | 10:01 | מאת: דלית

שלום שלכולם אני מעוניינת לקבל המלצה למטפל זוגי כמובן שטוב לדעתכם באזור המרכז והשפלה תודה דלית

27/03/2011 | 11:10 | מאת: מוני

דלית שלום רב, בהמשך להודעתך, ברצוני לשאו: האם אתם נמצאים בהליך משבר כלשהוא שעשוי/עלול להוביל חו"ח לפירוד ביניכם, או שמא לדעתך הינכם זקוקים/יכולים/מוכנים ליעזר במגשר זוגי? באם התשובה היא חיובית, הינך יכולה לענות דרך האתר ואמצא את הדרך להדריכך בנושא. בברכה, מוני

27/03/2011 | 11:15 | מאת: דלית

שלום מוני חשוב לי שזה יהיה מטפל עם תעודת הסמכה בטיפול זוגי ומשפחתי, מטעם "האגודה הישראלית לטיפול במשפחה ובנישואין". תודה

30/03/2011 | 13:37 | מאת: חגית

הי דלית יש לי מטפל זוגי מוסמך, הוא נחשב לאחד הטובים בארץ. הוא עובד בשיטה של פסיכולוגיה אימונית מה שמחייב את שני בני הזוג לשינוי ופעולה. צרי עמי קשר ואתן לך את הפרטים [email protected]

18/06/2011 | 01:23 | מאת: דלית גרוסינגר

הי דלית, מאוד ממליצה על דברוה בר גיורא, מטפלת זוגית מוסמכת, מנוסה וטובה. מנהלת התחנה ליעוץ נשואין בראשון לציון טל' 0523350249 בהצלחה דלית - לשעבר מטפלת זוגית

02/04/2015 | 09:38 | מאת: טלי

אני מאד ממליצה על המטפלת שגית שלו 0547700918 היא מקסימה חכמה טלי יש עוד נשים מהאתר שטיפלו אצלה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה