חיפוש מטפל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/03/2011 | 10:13 | מאת: rahel

אני יודעת שלא נהוג להמליץ על מטפלים אך לאדם שאין לו הידע ואין לו אנשים שהוא מכיר שטופלו כבר בעבר. ומן הסתם כיון שזה משהו חדש הוא גם לא נוהג לפרסם את זה איך מוצאים? אני מחפשת מטפל גבר לבחור בן 35 מוכשר מוצלח נאה ותקוע מבחינת מציאת בת זוג. מה עושים?

אם הבנאדם נינוח עם האינטרנט / מצלמת מחשב - אני הוא אחת האלטרנטיבות; נא לגשת לדף העברי ב www.dr-joseph.com לגבי שאר האפשרויות - חיזרו אלי עם המיקום ואראה להיכן אוכל לנתב אותו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

24/03/2011 | 13:46 | מאת: רחל

אני אשמח אם תייעץ לי לגבי פסיכולוג באזור תל אביב תודה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה