דרושים נבדקים (בתשלום) למחקר על זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/03/2011 | 10:50 | מאת: ענת

שלום רב, שמי ענת ואני מאסטרנטית לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית במרכז האוניברסיטאי אריאל. המנחה היא ד"ר זומרפלד אליאן. ברצוני להזמינכם להשתתף (בתשלום) במחקר על זוגיות שנערך כחלק מעבודת התזה שלי לתואר שני. המחקר אושר להעברה על ידי וועדת האתיקה של המרכז וממצאי המחקר ייאספו ויישמרו באופן דיסקרטי ואנונימי לצורכי מחקר בלבד. המחקר עוסק בנדיבות בין בני זוג ולצורך ההשתתפות עליכם למלא שאלונים במשך כשעה. ניתן להעביר את המחקר בביתי או בביתכם, לפי רצונכם. התשלום על המחקר הוא 70 ש"ח לזוג. אודה לכם אם תיצרו עימי קשר במייל: [email protected] תודה ולהתראות, ענת.

07/03/2011 | 12:20 | מאת: ענת

הנבדקים צריכים להיות ביחד בין שנתיים לחמש שנים, נשואים או לא נשואים וללא ילדים. תודה, ענת

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה