מבולבלת

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/03/2011 | 00:09 | מאת: דניאלה

לחברתי יש חבר כחצי שנה.בחברתו היא חשה שהוא מאד אוהב אותה וקשור אליה וכל זמן פנוי רוצה להיפגש איתה ואפילו לדקות ספורות.מאידך,לפני כמה זמן הם פגשו את חברתה שהיא בחורה נאה ביותר ומאז מדי פעם שואל עליה ואפילו הביע את רצונו לרקוד איתה כשחברתי תיסע לחול ..מצב זה יוצר בלבול אצלה למרות שגם היא בחורה יפה מאד ומרשימה היא חשה חוסר בטחון עצמי..מה דעתך?האם זו סתם התעניינות ולא כדאי להתייחס לכך או משיכהלחברתה?

בגיל של טרם התקבעות לחיי נישואין צריך להיות 'גם וגם': גם יציב ונאמן, כל זמן שהתחושה היא שמה שיש זה הכי טוב שיש. וגם הגון מספיק כדי לאמר שכאשר התחושה הזו מתערערת טוב להתנסות במפגש עם מישהו/י אחר/ת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה