לכל הזוגות אשר בבעיות זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/02/2011 | 19:01 | מאת: מוני

לכל הזוגות באשר הם,בין אם נשואים וקיימות בעיות,בין אם הם בהליכי גירושין בשלב זה או אחר,בין אם הזוגיות התפרקה ובכלל לכל אדם אני מעוניין שתקראו את הפתגם הבא וכל אחד יסיק את מסקנותיו הוא ויפנה אותן למקום הראוי כפי דעתו: "קיומו של אדם הוא רק תוצאה של קיומו בנפש אדם אחר". ותחשבו על זה. מוני

21/03/2011 | 14:38 | מאת: מלודי

נשמע לי פילוסופי משהו, אם כי מרמז על הוויות גבוהות של מהותך היא בעצם .. בהימצאותך.. אצל האחר ? ואם כך איפה נכנסות כל החוויות של: ערך עצמי, דימוי ובטחון עצמי, ידידות עם עצמי, אהבת הילד הפנימי .. וכד'? אבל, מאד אהבתי להרהר במשפט זה.. המוליך באמת לאינסופ.. כיוונים מרתקים. תודה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה