רענון הקשר הזוגי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/02/2011 | 12:58 | מאת: אורטל

שלום, אני נשואה 5 שנים(עם ילדים),אנו דתיים, יש לי קשר מקסים עם בעלי. ויש לנו חיים מקסימים יחד.. בקטע של יחסי המין אנו רוצים להתחדש, כיוון שלא נחשפנו מעולם לחומר בנושא וודאי לא לתמונות או חנויות ואביזרים.. היינו ביחד באופן טבעי לחלוטין(עפ"י מה שיודע הטבע..:-). ברצוננו להתחדש קצת ולהתרגש יותר.. אנו לא רוצים תמונות אך רוצים לקבל רעיונות להשתולל יחד..אנו יוצאים השבת למלוןבלי הילדים ... אשמח אם תוכל לשלוח לי גם במייל..

24/02/2011 | 22:52 | מאת: מוני

א. הרעיון לצאת לבד ללא הילדים הוא כשלעצמו רעיון מצוין לחידוש וריענון הקשר הזוגי. ב.לגבי היתר הרי לא ציינת את כתובת המיל שלך וגם אם היית מציינת ההצעות והרעיונות אמורים להיות על פי החלטתכם המשותפת בלבד. ג. באם הינכם זקוקים לעזרה כלשהיא בתחו8ם זה , הרי כי לכך נועדו סקסולוגים/סקסולוגיות ואצלם המקום לברר סוגיה זו. סוף שבוע נעים ומבורך, בהצלחה, מוני

בית מלון יכול בקלות להיות מקום להתחלה, אם יש להם את ערוץ הפלייבוי. תכחרו משהו 'וך' ורומנטי. לא יותר. התפנית האמיתית תהייה אם תרכשו סדרת 'סרטוני הדרכה', שעש ברשתות הספרים, שיובילו אתכם לעולם הקסום. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה