נפרדתי מחבר שלי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/02/2011 | 19:23 | מאת: דואגת

היי, אני בת 23 ונפרדתי מחבר שלי בן 27 לפני שבוע וחצי. בימים האחרונים הוא לא מפסיק לבכות, הוא מתקשר ושולח לי הודעות בלי סוף שהוא לא יודע מה לעשות בלעדיי, הוא מסרב לתמיכה מחברים, וזה מרגיש שהוא ממש אבוד ולא יודע איך להתמודד. אני משתדלת להיות חזקה וחד משמעית כדי לא להטעות אותו אבל אני לא יודעת מה הדרך הנכונה להתמודד עם המצב. אני אומרת לו שלדעתי עדיף לו להתמך בחברים ולא בי והוא אומר שהוא לא מסוגל לחתוך אותי מהחיים שלו ולהתנתק ממני, הוא רוצה שנפגש. אני בטוחה בהחלטה שעשיתי אך עם זאת אני מאוד דואגת לו ולכן אני עונה לו ומקשיבה לו. איך אני אמורה לפעול כדי לא לפגוע בו?

לפעמיפ לא לעשות כלום זו העשייה הכי משמעותית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה