פרידה מהחברה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

01/02/2011 | 16:42 | מאת: חיים

הייתה לי חברה במשך כמעט 5 שנים היה לנו קשר טוב זורם ולא נפרדנו במהלך הקשר אף פעם , היינו ביחד לא מזמן בחול ולאחר שחזרנו היא התחילה להתירחק מימני עד שהגנו למצב של פרידה כי היא אומרת שהיא כבר לא אוהבת אותי כמו פעם , אני במהלך התקופה האחרונה חשבתי גם אם זה הקשר שיוביל אותי הלאה ואם בכלל אני אוהב אותה והגעתי למסקנה שכן אני אוהב אותך ומוכן להמשיך הלאה. לקחתי את הפרידה הזאת קשה כי היינו כמעט הכל אחד בשביל השני וכרגע אני מרגיש בודד כי אין לי אותה היא בקשה להתנתק טוטאלית זאת אומרת לא הודעות ולא טלפון לא פייסבוק. אני מבקש את עזרתכם כי אני מרגיש בתוכי שאני אוהב אותה וקשה לי לוותר עליה ואני כן רואה המשכיות לקשר הזה מהצד שליהשאלה מה לעשות האם לנסות לשמור על קשר או לתת לזמן לעשות את שלו ?

טוב לייצר פרופורציות בחיים; תן לחצי שנה לחלוף, ואל תהסס לייצר קשרים חדשים. בדוק את מצבך בקיץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה