תוכנית טלוויזיה שעוסקת בטיפול זוגי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/01/2011 | 15:09 | מאת: הילה

לתוכנית טלוויזיה חדשה בערוץ 10 דרושים: זוגות נשואים שנמצאים במשבר תוכנית טלוויזיה חדשה מחפשת זוגות נשואים שחווים על בשרם את המשברים היום יומיים והקושי שבחיי הנישואין. אם אתם מרגישים שיש על מה לעבוד בקשר הזוגי שלכם ויכול לעניין אתכם להשתתף בפרויקט דוקומנטארי ייחודי שיפגיש אתכם עם מומחה בתחום הטיפול הזוגי צרו עמנו קשר ונשמח לתת לכם עוד פרטים. לזוגות שיעברו את התהליך צפויה חוויה של פעם בחיים ואפשרות לשינוי אמיתי וחיובי בחיים. בנוסף, יעברו בני הזוג טיפול זוגי במשך מספר חודשים. גם אם אתם כבר שוקלים לפרק את החבילה, תנו לנו צ'אנס אחרון להציל לכם את חיי הזוגיות. פרטים נוספים בטלפון: 052.5223334

18/02/2011 | 04:27 | מאת: מוני

הילה, אהבתי את המשפט האחרון בהודעתך שהוא: "גם אם אתם שוקלים לפרק את החבילה,תנו לנו צ'אנס אחרון להציל לכם את חיי הזוגיות". תני/תנו לי גם את הצ'אנס האחרון להציל לכם את חיי הזוגיות בהיותי מגשר משפחתי מוסמך בעל ידע משפטי נרחב ויכול לתרום רבות ולו רק מתוך ההלכה שאומרת כי "חורבן בית בישראל משול לחורבן בית המקדש". אם הצלנו/הנענו זוג אחד מלהתגרש הרי כי עשינו את שלנו. בואי נשתף פעולה. פרטים נוספים בטלפון: 050-2831610

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה