אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/01/2011 | 04:24 | מאת: חו"ל

אני בן 26 נימצא בזוגיות ארוכה (מעל 8 שנים) עם אישה שאותה אני אוהב יותר מאשר את עצמי. היו לנו בעיות בחיי המין החל מן הרגע הראשון ולאחרונה (6 חודשים בערך) אנחנו הולכים לטיפול זוגי ע"מ לנסות ולשפר את חיי המין שלנו (החלטנו שאם זה לא ייצלח נאלץ בניגוד לרצוננו לסיים את המע' יחסים). המצב לא השתנה הרבה במישור הפרקטי ואילו רק מעט במישור התאורטי. נורא קשה לי במצב שחיי המין שלנו נימצאים כרגע ובשבועיים האחרונים אני חש בכאבים פיסיים בבית החזה,מצב רוח ירוד לעיתים,רצון לבכות (לא יוצאות דמעות),קשיים להירדם ואפטיות. הייתי מאוד רוצה לדעת של מה כל התסמינים ה"ל וכיצד או אם ניתן לטפל בזה. אשמח לספק אינפורמציה נוספת אם יידרש. מקווה שמישהו יוכל לענות לי. תודה מראש.

התסמינים הם תוצר לחץ נפשי / דילמה / מועקה. אבל לא סביר לצפות שעיצות בזק אנונימיות יאפשרו לפתור את העניין. אם הייתם בני מאה יתכן וקשיים במיניות היו יכולים להיות מוסברים באופן גינרי (כללי) ע"י איזכור עניינים הורמונליים והקשרם לתשוקה המינית. אבל בגילכם סביר שהרקע הוא פסיכולוגי, כך שללא הכרות מקצועית מלאה איתכם אין טעם לעיצות. בקיצור: העיצה שלי היא שעליכם להמשיך בטיפול הזוגי או להחליף איש/ת מקצוע, אבל לא להמיר תהליך מקצועי בעיצות אנונימיות שתלקט/ו במדור זה או אחר. ראה את היעוץ האינטרנטי שפיתחתי ומתאים למצבך, ללא קשר למיקום הגאוגרפי: www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה