מיואש..

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

16/12/2010 | 23:50 | מאת: אביב

שלום, אני בן 20 ואני בבעיה שנמשכת זמן רב מאוד.. הסיפור הוא ארוך אבל בכל זאת אני אתחיל מההתחלה ואתן את כל הפרטים כדי שאולי באמת תוכלו לעזור לי.. לפני כשלוש שנים הכרתי בכיתה בחורה מדהימה שהתאהבתי בה וחיזרתי אחרייה במשך 5 חודשים עוד כשהיה לה חבר.. ברגע שהם נפרדו קיבלתי אומץ, נישקתי אותה ונהיינו ביחד. כמובן שבהמשך היו ריבים פה ושם אבל אחרי זמן מה היינו באמת מאוהבים עד השמיים ואחד היה הכל בשביל השני.. בקיצור במשך שנה וארבעה חודשים הכל היה טוב ויפה.. לאחר שנה ו-4 חודשים פתאום הסתובב לי בורג במוח וקיבלתי החלטה שאני רוצה לסיים את זה, לא מתאים לי כי אני רוצה להיות חופשי.. איכשהו יצרתי מצב שהיא תשנא אותי ושהפרידה תיהיה הדדית כי זה לא קל להפרד ממישהי אחרי זמן ארוך כזה.. נפרדנו ולאחר שבועיים בערך היא באה אליי ובכתה ואמרה לי שלדעתה זה היה פזיז מדי והיא רוצה לחזור, אני שמאוד אהבתי אותה אפילו באותו זמן שהשתגעתי קצת ועשיתי שטויות ואת הצעד הזה החלטתי שבאמת בשבילה אני אנסה שוב ואתן את הכל כדי שזה יצליח ובאמת ככה היה, ניסיתי.. לאחר שבוע כמו טיפש שוב החלטתי שלא הולך ונפרדתי ממנה ובאמת כמו שאומרים שברתי לה את הלב.. באותו זמן לא יודע למה אבל לא היה אכפת לי מזה שנפרדנו כאילו הייתי כל כך מאושר ולא האמנתי שזה הגיוני.. חודש וקצת אחרי הלכנו למסיבה כל החברים וגם היא הייתה ואיכשהו יצא שראיתי אותה מתנשקת עם מישהו מול העיינים שלי.. כמובן שהתעצבנתי וזה גרם לי לרצות להיות איתה שוב, נפגשנו ואיכשהו יצא שהתנשקנו אבל לא חזרנו להיות ביחד. כמה ימים אחרי חזרנו להיות ביחד והיא נפרדה ממני לאחר יומיים, אני מניח שזה בגלל שהיא כבר הייתה מחוץ לכל העניין והיה לה יותר קל לוותר מאשר להמשיך וכמובן שהנשיקה עם אותו בחור גם תרמה לעניין.. כמובן כמו בכל סיפור אהבה אני המשכתי לרצות אותה והייתי עיוור אחריה.. היא לעומת זאת, נהייתה חברה של אותו בחור מה שגרם לי באמת עצב רב.. הבנתי שהם ביחד וזה נגמר, אני חייב לעבור הלאה.. הכרתי מישהי אחרת ונהייתי חבר שלה.. הקשר החזיק חודש בערך ונפרדתי ממנה כי זה פשוט לא הלך, אני מניח שהסיבה הייתה בגלל שעדיין היו לי מחשבות על האקסית.. כמובן, אחרי שנפרדתי ממנה, שוב ניסיתי לחזר אחרי האקסית שלי שעדיין הייתה עם החבר, הדבר לא הלך ושוב התייאשתי והחלטתי לנסות להמשיך הלאה.. נסעתי לחו"ל עם חברים וחברות ושם נהייתי חבר של הידידה הטובה ביותר שלי, הייתי הראשון שלה ומהצד שלה הכל היה מושלם אבל שוב לי היה בעיות עם הקשר וסיימתי גם את הקשר הזה כי לא יכולתי להמשיך פשוט הרגשתי שלא הולך ואני לא באמת מתאהב.. שוב, ניסיתי להשיג את האקסית ושוב זה לא הלך וכרגיל נפלתי לקרשים כל פעם מחדש.. לא מזמן החלטתי לחסום אותה בפייסבוק שזה צעד גדול אפילו שזה נראה טיפשי, פשוט חסמתי כל קשר איתה ולא יכולתי לראות שום דבר שהיא רושמת או תמונות שהיא מעלה עם החבר או דברים כאלה.. היה לי פתאום רצון באמת לעזוב את הכל מאחור ולהמשיך הלאה והתחלתי לרצות את החברה הראשונה אחרי האקסית, חיזרתי אחריה קצת, היא נפרדה מהחבר שלה בדיוק באותו זמן ואיכשהו אנחנו כרגע בקטע.. אחרי שהשגתי אותה פתאום שוב באה לי התחושה שזה לא מה שאני מחפש ואני לא צריך את זה כרגע.. הורדתי את החסימה של האקסית והיא שלחה לי הודעה שהיא נעלבה ממני שחסמתי אותה והיא מצפה לפיצוי.. התחלתי לדבר איתה קצת אפילו על דברים לא קשורים רק כדי לדבר איתה וכמו שאתם בטח מנחשים, שוב חזרו לי הגעגועים והרצון לחזור אלייה.. היא עדיין עם החבר שלה כבר כמעט שנה אבל אני בטוח שתמיד היא חושבת עליי באיזשהו מקום.. אני באמת מיואש ולא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני פוגע במי שאני איתה כרגע, היא חזרה אליי למרות שהיא פחדה שאני אפגע בה... מצד שני אם אני אפרד ממנה לא רק שהיא תפגע ממש אלא אני גם ארצה שוב לחזור אל האקסית.. באמת קשה לי ומי שקרא כמו שצריך הבין שזה לא עניין של כמה חודשים אלא של שנה וקצת שאני עדיין חושב על האקסית והיא לא יוצאת לי מהראש.. שמעתי כבר הכל שאולי זה רק פסיכולוגי וברגע שנחזור נרצה להפרד ואולי אני סתם מתעגגע כי אני לא מוצא באמת מישהי אחרת.. יכול להיות שהכל נכון אבל זה לא משנה לי כי אני באמת רוצה לחזור להיות איתה.. כרגע אני שוב חושב על איך לנסות ולהשיג אותה כי אני פשוט רוצה את זה וכמה שאני מנסה להדחיק ולא להגיד את זה אני פשוט יודע שאני מאוהב בה.. ועד היום אחרי שנה וכמה חודשים ואחרי שהייתי עם מספיק בחורות אחריה, אני עדיין רוצה אותה ולא מישהי אחרת ואף אחת לא מצליחה לשחק את התפקיד שלה בחיים שלי.. יכול להיות שאני צעיר מדי ומקובע על משהו אבל זה מה שאני רוצה כרגע ואני אודה למי שיוכל לתת לי עצה ולעזור לי.. באמת מיואש כבר ולא יודע מה לעשות כדי להשיג אותה או להמשיך הלאה..

למיואש שלום. אכן אתה בסיפור מורכב ,ושאלתי הראשונה האם זה קורה רק בקשר זוגי שאתה רוצה משהו מאד אך מאבד את הענין ,פועל באימפולסיביות ללא יכולת איפוק, כשההחלטות אינן עניניות אלא בדף פיתאומי, כן הייתי מציעה לך לפנות לאיש מקצוע , ולווסת את האימפולסיבות, זה לא קשור לזוגיות זה קשור לאיך אתה פועל בכלל בחייך.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה