אין בינינו משיכה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/11/2010 | 00:55 | מאת: מתוסכלת

שלום רב, אנחנו זוג בני 40 נשואים שנתיים עם ילדה בת שנה. התחתנו מהר מאד כי מיד הבנו שאנחנו מעוניינים להקים בית ולא היה טעם למשוך את זה מפאת גילנו. שנינו התחתנו מאהבה ועדיין אוהבים. הבעיה היא שיש בינינו חברות יפה, אנחנו צוות נהדר אבל אין להט בינינו. בתחילת יחסינו אני יזמתי יותר יחסי מין, אני יותר יצרית באופיי, אבל כיום אחרי הלידה גם לי פחת החשק ואין מי שיתדלק את יחסי המין. לבעלי מספיק פעם בשבוע שבועיים עם אותה תנוחה ואני עומדת להתפוצץ. האם זה מה שמחכה לי כל חיי? איפה הלהט והיצרים שהיו לי לא מזמן בימי ההוללות של רווקותי? אני לא רוצה לבגוד בו, אני אוהבת אותו ורוצה לשמור על התא המשפחתי. מצד שני אני מרגישה שאני נעולה בתוך ארון קבורה.מה לעשות??

ראשית, שוחחי עם בעלך. לפעמים הבעלים 'רוצים' אבל פוחדים שהם 'לוחצים'. שנית, קראי את מה שכתבתי על 'החייאת האהבה' בכמה כתבות במדור על מיניות וזוגיות באתר שלי www.dr-joseph.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה