שאלה לד"ר אברהם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/07/2010 | 16:56 | מאת: מישהי

עקב הארועים האחרונים בו אנשים מעלים קרבות וחשבונות ישנים מעל גבי האתר עושים משפטים פומביים, משמיצים ומעכירים את האוירה- מדוע לא להפוך את הפורום הזה לסגור מה שנהוג בחלק מהפורומים בדוקטורס. כל הסיפור הזה כבר יצא מפרופורציות, משתלט על המסך ודי נמאס- ואין צורך לומר מוריד את הרמה של הדיונים ואת החשק להכנס לכאן יותר.

נדמה לי שהרוחות הרעות איבדו מומנטום. זה עתה בדקתי את השירשור ומצאתי שמעט הודעות חדשות נוספו, והן נראו לי יותר מפויסות מאשר מתלחמות, אז השארתי אותן. תודה על הערותייך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה