התחלה קשה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

11/06/2010 | 02:24 | מאת: ערן

שלום אני במצב של זוגיות מתפוררת, שואף לחיים טובים בזמן שאישתי עושה ההפך, התחלנו טיפול פסיכולוגי אצל אותו מטפל כול אחד במגביל נכון לכרגע המצב הוא שאנחנו לא מדברים כלל, הטיפול נותן טיפים שלא מצליחים לממש, שתינו פקעת עצבים בגלל כול מני משקעים ואני רוצה,כבר שיהיה טוב ולא הולך לי ,ואפילו אני מרחיק במקום להקריב את הקשר, אני מאוד אשמח לטיפים לשברת קרח ראשונית, אני מרגיש מאוד מתוסכל עצם העובדה שאנחנו לא מצליחים לתקשר יש לנו 2 בנות ואני מרגיש שהיא לא אוהבת את הילדים וזה מעליב אותי אני מרגיש שהיא רוצה רק אותי ואני מגיע איתם לצערי לאורך השנים ראיתי שהיא וילדים זה לא זה, נכון לחצי שנה האחרונה אני מטפל בילדים והיא עובדת וזה מתסכל אותי שבליית ברירה אני נאלץ להיות מבוזבז ולהעביר את מרבית שעות היום בעבודות ניקיון הבית אני יודע לעשות דברים רבים עם הידים, מאיפו להתחיל??

אני מבינה שאין תיקשורת בניכם אך " היא רוצה רק אותי" מכאן שאתה חשוב לה ,אני גם מבינהשהיא עובדת מחוץ לבית ואתה עובד בבית ,האם זאת בחירה או אין ברירה ,כי תמיד אפשר למצוא סידור לילדים. הייתי מציעה שתארגנו גם את המסגרת המשפחתית וחלוקת התפקידים. אם אכן את רוצה את הקשר כדי להתאזר בסבלנות,ולישם את הטיפים וההעצות כדי לרכך את האווירה ולפתח אפשרות לדיאלוג זוגי

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה