בגידה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

16/11/2002 | 08:39 | מאת: מוטי

בזמן האחרון אני מאבד את הבטחון העצמי שלי ותמיד חושש שאשתי בוגדת בי. היא החלה להתאפר יותר, להתלבש ולעשות דיאטה ויש לי הרגשה שזה למען מישהו אחר. אני תמיד הולך עם המחשבה הזאת לכל מקום וזה לא נותן לי מנוחה. אנחנו ביחד כבר 12 שנים ויכול להיות שמתחיל להמאס לה ממני. אני שם לב כשאנו הולכים ברחוב גברים רבים מביטים בה והיא מחזירה מבטים וזה מטריף את דעתי. אשתי אוהבת מין ולא תמיד אני רוצה כי אני עובד קשה ועייף. אנא יעץ לי מה לעשות

שלום רב, משהו על זוית המבט הנשי: בד"כ דחיית יחסים מיניים מצד הגבר מתפרשת כדחייה. נקודה. אל תתפלא על כך שזוגתך מעוניינת לברר את העניין, דהיינו: האם היא כל כך גרועה... משהו על זוית המבט הגברי: עניין העייפות בד"כ אינו מהווה את הבלם או החסם למיניות. בד"כ יש משהו נוסף שמהווה את הסיבה "האמיתית". והצעתי: כדאי שתשוחחו ביניכם, ותעבירו את תחושותיכם זה לזו. פעמים רבות יש בפנייה ליעוץ מקצועי שדר של נחרצות כלפי הרצון לשינוי המצב - מה שמאיץ אץ תהליך הברור והריפוי של המצב הבעייתי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה