מה עושים?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/04/2002 | 18:36 | מאת: דור

ד"ר שלום לפני כשבועיים הכרתי בחורה נחמדה נאה ובאמת בטוב טעם מבחינתי (בכל אופן בהתחלה) חשבתי ש"זאת הבחורה" בכל אופן נודע לי שהבחורה יוצאת עם מישהו אחר במקביל (חבר יותר ותיק) נודע לי גם שהבחורה מעוניינת בי אבל היא מפחדת שזה לא ילך והיא תשאר קירחת מכאן ו מכאן .בנוסף היא הסבירה לי שהיא לא מוכנה עדיין לקשר "מעמיק" נשיקות חיבוקים.... אבל עם החבר "הותיק" אני בטוח שהיא לא משחקת במונופול השאלה היא איך מתנהגים במצב כזה . 1 להגיד לה שלום? 2 להמשיך כאילו כלום לא קרה ולחכות שיקרה משהוא איתי? 3 לתת לה אולטימטום? עלי לציין שגם שאלתי אותה אם יש לה חבר נוסף והיא הכחישה בלי להניד עפעף תודה

שלום רב, תשובתי כאן, כמו לשאלה הקודמת: מדובר במה שמומלץ להתיעץ עם חבר/ים ולא עם איש מקצוע. כדאי להפנות את מה שכתבת לפורום לתמיכה הדדית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

28/04/2002 | 07:27 | מאת: רין

.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה