בקשה לעזרה..

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

10/11/2002 | 16:49 | מאת: סיגל

שלום, אני מאוד מקווה שתוכל לעזור לי... יש לי מכר שאני חושבת שהוא הומו. מדובר בגבר יותר מבוגר. החשדות שלי מתבססות על האתרים באינטנט בהם הוא גולש (לא בנוכחותי כמובן) אלא לפי מילות המפצח שהוא מחפש (וסלח לי על כך שאני מצטטת את המילים "dick", "@!#$", "hard", "boy" "teen" ועוד..). אני לעיתים משץמשץ באותו מחשב וכך ראיתי את הנ"ל. אני יודעת שהרבה גברים נכנסים לאתרי סקס, אך אני חושבת לפי המילים שציינתי יש חיפוש לגברים. האם אכן נראה לך שאותו מכר הוא הומו ? אנא עזור לי אני מתביישת לשאול או לדבר עם מישהו אחר על הנושא. תודה סיגל

10/11/2002 | 19:29 | מאת: אייל

טוב ראשית אומר שמירב המילים אותן ציינת אינן משמשות לחיפוש אתרים הומואים בלבד כלל וכלל. כך למשל: teen משמעו נערות או נערים hard- יביא למציאת אתרים הטרוסקסואלים רבים הכוללים פורנו קשה או חזק deek-עשוי לשמש לתמונות בהן רואים חדירה ובה יש איבר מין זיכרי. וכן הלאה.. גם אילו בחר מכרך להיכנס לאתרים הומוסקסואלים אין הדבר מרמז על הומוסקסואליות כלל וכלל. הסקרנות לגבי הומוסקסואליות קיימת גם אצל הטרוסקסואלים רבים ואינה מרמזת על משיכה או רצון להצטרף לאותה קהילה. כך למשל גם צפיה בחומר פורנוגרפי מסוגים שונים הכוללים אף סטיות אינה מרמזת על רצון להתנסות באותן סטיות לא על סקרנות בריאה וטיבעית הקיימת אצל רבים מאיתנו. הרצון לראות חומרים חריגים אינו מרמז על כלום הסירי חשש מליבך אייל

11/11/2002 | 17:15 | מאת: סיגל

שלום לך אייל, אינני יודעת אם אתה גם פסיכולוג או פשוט אדם שגולש בהרבה אתרים פונוגרפיים. בכל מקרה אני חייבת להודות שדברייך עזרו לי קצת לחשוב שונה על הנושא ואני מודה לך על כך. ואני חייבת להודות שתשובתו של מנהל הפורום מאוד לא הולמת ובטח שלא עוזרת. הדבר שהיה נראה לי מוזר שגבר שהוא אב לילדים יחפש אתרים כאלה.. אך יתכן שבתור אישה איני יכולה לראות את הדברים מנקודת המבט שאתה ציינת. בכל מקרה שוב תודה לך אייל על עזרתך. ואני מקווה שאתה צודק בדברייך. סיגל

שלום רב, לא ברור לי מה הבעייה, ולכן: מה העזרה המבוקשת? אם זה לך, הרי שוב: מה הבעיה? ואם כוונתך לחבר: אז שהוא יפנה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה