בעיה במשפחה - לד"ר בלבד

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

10/11/2002 | 10:12 | מאת: שוקי

שלום לך אני (27) ואישתי(25) נשואים כמעט שנה וחובקים תינוק בן שבועיים. יש לנו בעיה קשה אם הוריה של אישתי שדורשים מאיתנו כל מיני דברים ולא מכבדים את הרצונות שלנו ונפגעים כאשר אנחנו לא מסכימים לדוגמה: הם רוצים שנגיע ללון אצלם בימים מסוימים ובסופי שבוע ואם לנו זה לא מתאים הם כועסים ונפגעים. (אמא של אישתי דומיננטית מאד ביחס לאביה) היו לאישתי בעיות כאלו אם הוריה גם לפני שהכרנו. הם תמיד התלוננו שהיא לא מבקרת מספיק וכל מיני כאלה. בקיצור הם לא נותנים לנו ליישם החלטות בלב שקט ותמיד מבקרים ונפגעים ובוכים לאישתי ופוגעים לי במשפחה. כרגע אנחנו בעיצומו של פיצוץ בגלל שלא הסכמנו לישון אצלם בסוף שבוע - מתאמי נוחות שלי ושל משפחתי. אני לא מעוניין בניתוק והייתי רוצה לפנות לעזרה מקצועית שתסייעה בנושא. אשמח לישמוע את דעתך (אם תצטרך דוגמאות או הבהרות אשמח להוסיף) בתודה מראש

שלום רב, אכן, ענייני "המחותנת" מהווים, בו זמנית, גורם בעייתי בחיי הזג, ,וגם , לפעמים, סמן על בעיות פנימיות אצל הזוג שמופיע בכסות המתח הגלוי. המסגרת הזו של האתר הפומבי נועדה לסייע למטרות אבחון ראשוני, ומתן תחושת כיוון לאשר כדאי לעשות בשלב הבא. ולכן, גם מבלי להרחיב את הדיון על עניינך האישי, נראה לי שהתרומה לפנייתך היא הצעתי שתלכו לגורם מקצועי כדי ללבן את ההתרחשויות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה