האם תמיד אני השאר לבד???

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/04/2002 | 19:28 | מאת: דנה

שלום רב לכולם. אני בת 19 ורציתי להתייעץ ולהבין טיפה את עצמי דבר שקשה לי נורא להבין לבד. אף פעם לא היה לי חבר זה נראה לי כבר מאוחר מידי וחששותיי שתמיד אני ישאר לבד. אני בחורה שנראת ממש ממש טוב מכול הבחינות. אבל תמיד כשאני יוצאת עם גברים פתאום הכול נהרס פתאום יש קרירות כאילו אני לא מעניינת.אני רוצה לציין שאני נורא מפחדת גם לצאת עם בן זוג מחשש לדחייה... לפעמים יש לי מחשבות אולי הוא מתבייש בי,ותמיד עולותלי מחשבות אולי האישיות שלי לא נחמדה כול כך, או אני מגדירה אותי או או או יותר מדיי נחמדה שזה מגעיל כבר.. אבל נמאס לי להיות לבד... לצעריי לא יודעת למה אני נורא נמשכת לבנים נוצצים בולטים, ואני לא אחת כזו בכלל לא. הדבר היחיד שגורם להם להתקרב אליי זה המראה אבל תמיד לא מסתדר לי לההפך להיות כיותר מידיד...כי בעצם אני הפוך מאחת ששולטת.. וגם הרבה מאוד פעמים יש לי מחשבה כזו שאם פעם אני יצא אם אחד כזה אז מה יגידו לו האחרים.. מה יחשבו אליי ויאמרו לו היא לא בשבילך.. ודברים שלילים.. אני נורא מפחדת גם מזה.. אנה מכולם עזרווו ליייייייי כי באמת עצוב לי.........

שלום רב נראה לי שמדובר בשאלות שטוב לדון עליהן עם חברה, ולא דווקא עם איש מקצוע. מומלץ שתפני את מה שכתבת לפורום לתמיכה הדדית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה