האם לעזוב אותו.

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/04/2002 | 18:45 | מאת: רחל

טוב, תודה רבה על התשובה הקודמת, האמת היא שלאחר שכתבתי את המכתב אליך, ולפני שקיבלתי תשובה, כבר הספקתי לבלות עם החבר שלי את הסופשבוע, והיה פשוט קסום, רומנטי, חביב. אבל כשביקשתי ממנו לומר לי מה קורה איתנו ומה האמת על מערכת היחסים בינינו והרגשות שלו כלפי, הוא פשוט שתק , בעודו אוחז ומחבק אותי , ולאט , לאט החל להוציא את הדברים מפיו, אני שמח שהגעת דווקא, אני לא יודע אם זה שינה משהו, אני חשבתי שאשתניתי אבל כנראה שלא, וזה משגע אותי, אני יודע שלקחנו כמה פעמים הפסקה כדי לראות אם אני יכול לצאת עם מישהי אחרת ולראות איך זה הולך להיות אבל , אני לא יוצא עם אף אחת אחרת, בהפסקה הראשונה שלקחנו אני ניסיתי לצאת עם חברה לעבודה, והיה ממש נחמד אבל כיוון שהיא דתייה, היא לא הסכימה להתקדם עם זה יותר מדי, כך שעכשיו ממש מוזר לי להגיע לעבודה ולראות אותה שם , יום יום, ואיתך, כיף לי איתך טוב לי איתך , ו...אני לא יודע את שונה ממנה, אני חושב שמדובר באהבות שונות, אותה אני לא יכול לקבל כי היא דתייה ואם אני רוצה משהו רציני איתה אני חייב להתחתן ואותך אני גם לא יכול לקבל, ולכששאלתי למה הוא חושב כך ומה הסיבה, הוא ניסה להתחמק כ"כ מהשאלה ובסוף הוא איכשהו אמר "את לא מתאימה לי". ואני לא יודעת מה הרגשתי באותו הרגע שהוא אמר לי זאת אני הייתי , המומה, הוקל לי לדעת את האמת או חלק ממנה, וכששאלתי , אז אם כך למה אתה איתי? ושוב הוא הוסיף שכיף לו איתי , אני חזרתי ואמרתי שאני אומנם החברה הטובה שלו , אבל זאת לפעמים ההרגשה העיקרית שלי שאני רק החברה הטובה שלו, שבמקרה הוא גם שוכב איתה מדי פעם, אמרתי לו שהוא חייב שיהיו לו ידידות נוספות או חברים נוספים זה לא טוב שאין לו חברים נוספים... הוא סיפר לי שאחיו התחיל בשבילו עם בחורה שיש לה אחות תאומה ושאין לה חבר וניתן לה מס' הטלפון שלו והיא עדיין לא חזרה אליו , אני לא יודעת מה לעשות זה מתסכל אותי, האם לומר לו תשמע, אנחנו כבר הולכים סחור סחור, ולא מגיעים לשום מקום למרות שאתה חוזר ואומר שיש משהו, ושיש רגשות.... אז לחתוך סופית ושכל אחד ימשיך לדרכו? בלי הפסקות בלי חרטות.... או ששוב לומר לו את הרגשתי ולקחת שוב הפסקה , הבעיה היא שההפסקות שאנו לוקחים פשוט לא נראה לי שהן כ"כ מועילות אלא רק גורמות לי להתגעגע אליו יותר וזה משגע אותי , אז מה לעשות ד"ר?

שלום רב, נעים לשמוע שסייעתי, ואקווה כי ההקדמה הזו תאפשר לעכל את את תשובתי כי המידע שאת מעבירה אינו מספיק, ולכן אין באפשרותי לתת יעוץ ספציפי, בנוסח של "תגמרי איתו" או "תנסי להציע לו יחסים מסוג אחר" וכו' וכו'. זכור לי שהמלצתי לך בשעתו לבחון את דפוסי ההתנהגות שלך מול פיגורות גבריות: האבא והחבר. זו הדרך להשתחרר מהתלות, דהיינו: לא לשאול אותי או אחרים מה ואיך וכיצד עליך לנהל את חיי אהבתך. אני ממליץ שוב. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה