יחסים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/11/2002 | 21:08 | מאת: יובל (בת)

שלום יש לי בעיה והייתי רוצה את תגובתכם לדעת אם זה נורמלי: התחלתי במערכת יחסים שאני מקווה שיובילו לנישואין, פשוט, הייתה לי בעיה מסוימת בכל הקשור למין, עכשיו הבעיה היא החבר, הוא מלחיץ, הוא לא מבין שזה עדיין מפחיד אותי, הוא אומר כביכול, 'את יודעת, את תראי לי,' וזה מזה מלחיץ, אז מה עושים במצב כזה?

05/11/2002 | 22:42 | מאת: דורית

אם הוא מלחיץ ולא מבין שזה רק מחמיר את הקושי - אולי הוא לא מספיק מקשיב לך בכלל? למה את רוצה להתחתן עם אדם שלא מקשיב לך? ואם זה לא העניין - אולי לא הסברת לו מספיק טוב שהלחץ שלו לא פרודוקטיבי?

06/11/2002 | 08:48 | מאת: שמעון

07/11/2002 | 21:22 | מאת: מיכל

הי, לא כל כך הבנתי אותך. כמה זמן אתם חברים? את רוצה שהקשר יוביל לנישואין אך מתביישת ממנו??? ניסית לדבר איתו בפתיחות על הנושא, על מה שמציק לך?

שלום רב, עכבות במיניות הנן עניין כבד משקל, שאומנם יש נטיה וציפייה כי יחלפו עם הזמן, אלא שפעמים רבות התוצאה הפוכה. סיוע פסיכולוגי עדיף על גבר זה או אחר שמאמין שנסיונו יאפשר לך "לצאת מזה". הסיכוי לקבע את הבעייה גדול מהסיכוי להפתר ממנה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה