לא טוב לי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/04/2002 | 19:06 | מאת: לילי

אני נשואה 25 שנה לבעל שקרן שאחרי כל כך הרבה שנים איני מאמינה לשום סיפור שלו. ממציא כל מיני סיפורים כששואלים אותו האם דברת עם פלוני אלמוני הוא לא יודה שהוא שכח הוא יגיד שהבן אדם בחופש. זאת דוגמא קטנה.ככה הור מתרץ כל דבר רק לא להגיד אמת. פשוט איני יכולה יותר . אך גם איני יכולה לעזוב, היות ואין לי לאן ללכת ולא אוכל לעמוד לבד בפני כל ההוצאות הכספיות . הוא לא מונע ממני כסף ולא כלום מפרגן לי כל הזמן , בבית אינו מדבר בכלל דבוק לטלויזיה . רק שהוא מדבר בטלפון עם חבר לעבודה אני יודעת מה קורה בעבודה ושלא תחשבו שאני לא שואלת . חברים חוץ מ-2 או שלוש בעבודה אין לו . חברים מהילדות פשוט עזבו אותו בגלל הסיפורים שלו. יש לי כמה חברות שרק בזכותם אנחנו יוצאים מדי פעם(היות והן מזמינות אותי) ואני מצרפת אותו ליציאות.

שלום רב, ידוע שבטנגו נמצאים שניים, ואת זה אני לא קורא במכתבך. את מספרת שהוא שקרן, הוא לא משתף, הוא...הוא... ועם זה קשה ללכת הלאה. ההנחה היא כי זוגיות הנה עניין הדדי, והתנהגות האחד/ת משפיעה על בן/ת הזוג. מומלץ לך, לכן, להסתייע באיש/ת מקצוע, שיסייע לך, במפגשים אישיים, לקבל תובנות על חלקך בעשייה הזוגית. לאחר כמה מפגשים תיסלל הדרך לצרף את בן זוגך. יש להניח שסבלו לא קטן משלך, אלא שהגברים, מה לעשות, טעוני אגו נפוח, ולכן מוכנים לסבול בשקט ולא להסגיר את כשלונם. רק בנקודה הזו אני איתך, לגבי הטעות שלו. אם תרצי הפנייה, פני למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) בציון מיקומכם בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה