מחפשת יועץ זוגיות עם קבלות!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/10/2002 | 17:32 | מאת: לי

ד"ר שלום ושלום לכל הקורא מודעה זו: אני מחפשת יועץ\ת זוגיות שידוע כי הוא עוזר באמת ומביא לשינויים במערכות יחסים. אני גרה ליד רחובות ואשמח למישהו באיזור אך אפשרי גם לא. אשמח לשמוע מאנשים שעברו זאת והאם זה עזר להם. תודה רבה, לי.

שלום רב, אני קשוב לסקפטיות (...שעוזר באמת...) ללא שמובן לי הרקע. יש רקעים משפחתיים שונים, שישפיעו על הבחירה של איש/ת המקצוע. העבירי במייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) תקציר של הרקע פנייתך, ואנסה למצוא הפנייה מתאימה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

והמשך לענייך - לפעמים היעוץ צריך להנתן רק, או בעיקר, לאחר מבני הזוג. במקרה של כשלים או מועקות שנובעות מהמצב התעסוקתי, אשר הם לכשעצמם מעוררים מצבי תוקפנות או דיכאון יחד עם מתח זוגי - מומלץ לסייע ע"י פנייה לייעוץ והכוון תעסוקתי (לפסיכולוג חברתי-תעסוקתי), ורק אחר כך להכנס לענייני הדינמיקה הזוגית. כשיש הסטוריה אישית של חרדות, תוקפנות, דכאונות, וכו' - גם כן מומלץ להתחיל בטיפול אישי (פסיכולוג קליני הוא הכתובת) לפני נגיעה במרקם הזוגי.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה