תעסוקה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/04/2002 | 15:42 | מאת: ליבי

יוסי שלום, אני בת 30 נמצאת על פרשת דרכים לגבי עתידי המקצועי :לימודים / עבודה. יש לציין שעסקתי במספר תחומים :הוראה , כ"א , תמיכה טכנית במחשבים(כולם לטווח של כשנה פחות או יותר) מבחינת השכלתי יש לי תעודת הוראה ותעודת מתכנתת לפני מספר שנים נועצתי במכון הדס והם יעצו כל הקשור במקצועות השירותיים בנוסף אציין שבזמן עבודתי בכל אחד מהתחומים הנ"ל נהניתי מאוד אך... כן , תמיד קיים האבל הגדול , משום מה איני רואה עצמי חוזרת למקצועות אלו-הוראה: בטחון עצמי שאבד ,כ"א: תחרותיות גבוהה ,חוסר ענ יין , מחשוב : בתכנות לא עסקתי ,בתמיכה נהניתי אך פוטרתי. חשבתי ללמוד משהו אבל הבעיה היא התחום ,שיהיה מעניין (שלא ימאס אחרי שנה), וגם שיהיה מותאם למצב השוק.יש כזה לדעתך?!

שלום רב, יעוץ אישי ממש לא ניתן להעשות בפורום. אולי תחזרי למכון הדס ליעוץ נוסף, או תתחילי בתהליך חדש, במקום אחר. אם תרצי הפנייה, פני במייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) עם ציון מיקומך בארץ. כללית, מקצועות ההורה בתחום שלך הנם מבוקשים, ולבעלי תעודת הוראה וגם תואר אקדמי יש משכורות לא רעות, על אף התדמית הלא נכונה בציבור. קשיים עקב ביטחון עצמי, הנם משהו שניתן להתאמן עליו, ולהשתנות בהקשר אליו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה