איך לאמר ...

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/04/2002 | 08:10 | מאת: רונית

שלום אני נשואה 8 שנים. בעלי מאוד פתוח במין ואני תמיד הייתי העצורה ביננו הבישנית. לאט לאט נפתחתי והמצב טוב יותר. גיליתי שאם לפני הסקס אני מתסכלת סרט אירוטי (בלי שבעלי ידע כי הוא לפי מה שאמרתי לו בעבר אני נגעלת מכך) , או קוראת ספר אירוטי אני נעשית חרמנית חבל הזמן והמין יכול להגיע למימדים אדירים מה שבעלי מאוד נהנה ממנו לבסוף. ואם סתם מגיעים לקטע של סקס אז המין ככה פושר מבחינתי בכל אופן. איך לאמר לו שהייתי רוצה גירויים מסוג כזה מבלי שהוא יחשוב שאני זולה או משהו כזה. פעם באמצע הסקס רמזתי לו והוא אמר שידאג לכך אבל כלום. הוא אין לו בעיה להיות חרמן ביום או בלילה ללא שום עזר לי יש. אודה על תשובה, רונית

שלום רב, הימים שהגבר היה אחראי לעניין המין, החל מהכמות, דרך העיתוי, וכלה בצורה ובאווירה – הם חלק מספרי ההסטוריה. לא רק שזה כבר לא רצוי לגברים, כי הם התעייפו מהאחריות, וחוששים לכישלון - אלא שהפנטזיות שלהם רוויות בסיטואציות של מפגש שבו הם המוזמנים המופתעים. תשאלי את השכנים. ולעניינך: תפתיעי אותו עם קלטת שתביאי מהוידאומט. בפעם אחרת, פשוט תצרפי לו את סעיף הוידאומט לרשימת המכולת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

25/04/2002 | 10:43 | מאת: הלנה

היי רונית גם אני הייתי פעם כמוך, רק שתדעי הפסדתי המון, לכן אני לא עושה חשבון אם אני יוזמת או הוא, העיקר שיש סקס וזה הדבר הטוב ביותר, למדתי לקחת את מה שטוב לי, ותאמיני לי הוא חוגג על זה. הגברים משתפים פעולה ברגע שאת מחזקת להם את האגו, ואז התוצאות מדהימות. אני פותחת את המחשב, ניכנסת לאתרי סקס, וקוראת לו לבוא לשבת לידי, לא עוברים שניות ושנינו מתמלאים בערגה, רק שחבל שזה ניגמר מהר, כי אני מתחרמנת בצורה איומה שלא נותת לי למשוך את זה הרבה. אז יללהה לפעילות. הלנה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה