האם פעלתי נכון?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/10/2002 | 21:20 | מאת: מלכה

שלום רב, אני בת 28 . הכרתי מישהו דרך האינטרנט, ויצאנו פעם אחת. הבעיה היא שכשתמיד מגיע יום רביעי הוא מתקשר, ואח"כ פשוט הוא "נעלם".- עד יום ראשון.(וזה כבר קרה פעמיים). נסיתי להשיג אותו והוא פשוט לא עונה.(עד יום ראשון שהוא בעצמו מתקשר). הדבר מטריד אותי והסברתי לו שאני לא אוהבת ש"נעלמים" ונראה לי שזה לא רציני. מצד אחד פשוט כעסתי שכשהתקשרתי אליו הוא פשוט לא ענה לי לטלפון ולא חזר אלי. מצד שני אני מרגישה שאולי לא הייתי צריכה לכעוס עליו כל כך(נראה לי שבגלל זה הוא לא התקשר לקבוע פגיש ה נוספת) ואולי לא לנסות לשנות אותו מההתחלה. האם זה הרבה מה שביקשתי??? או שהוא פשוט לא בסדר ולא מספר לי דברים??

שלום רב, נראה לי שאת מייצרת הרבה יותר מחשבה ורגש מאשר הפרטנר שלך - ויתכן והעניין מעיד על חוסר ביטחון או על העדר נסיון מצידך. יש ריחוק בתקשורת האינטרנטית, אבל, האנונימיות יכולה, באופן פרדוכסלי, להציף מהר, ואפילו מהר מאד - התנהגויות וסגנון תקשורת שמעידים על מי שמאחרי המקלדת בצורה ישירה ומהימנה. אין מה להתעקש על מה שנראה לא מתאים. זהו ים מלא, ועצתי לך שתמשיכי הלאה, עד לבחירה שעושה לך תחושת סיכוי ונעימות מהולה בסקרנות חיובית בין "מפגש" אחד לשני. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה