קצת ארוך ומסובך

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

10/10/2002 | 04:10 | מאת: רינת

לפני כמה חודשים פגשתי מישהו באינטרנט, זה היה כשהיה לי חבר , באיזה שהוא שלב הגעתי למסקנה שאני לא נמשכת אל החבר שלי יותר והיה לי מאוד קשה עם זה כי עדיין היינו חברים, לפני שפגשתי את הבחור מהאינטרנט היינו מדברים מידי פעם והוא מאוד רצה לפגוש אותי אבל לא רציתי עדין. בסופו של דבר נפגשנו ודברנו ממש הרבה ובפגישה השנייה כבר "התקדמנו" קצת יותר... אח"כ נפרדתי מהחבר שלי והבחור מהנט שגם לו היתי חברה נפרד גם הוא ממנה עכשיו. מיותר לציין שלא רק בגד בה איתי אלא עם עוד בנות. אני מאוד נמשכת אליו וכרגע אנחנו סוג של ידידים - נפגשים בשביל לראות אחד את השני שלרוב זה בשביל לספק את היצר המיני... אני נמשכת אליו גם חיצונית וגם כי הוא מאוד מעניין אותי ואני חושבת שישי לנו שפה משותפת. לא גיליתי לו את זה אבל נראה לי שהוא הבין לבד בשלב מסויים ואמר לי שלא אתאהב בו כי הוא לא רוצה להתחייב כרגע. אמרתי לו שהוא סתם טועה ושאין לי בכלל רגשות כלפיו, גם לא אמרתי לו שנפרדתי מהחבר שלי לפני כחודש וחצי , כי הבנתי שעדיף שיחשוב שיש לי מישהו כמו שלו היתה מישהי וככה הוא לא ירגיש שיש בי איזה תלות כלפיו שאני לא מפתחת רגשות כליו ואולי ככה גם ירצה אותי יותר. קשה לי קצת עם הקשר הזה כי בד"כ נראה לי שבכלל לא איכפת לו, הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחבב אותי אבל אני לא מבינה איזה סוג של "חיבה" זאת אם לפעמים בכלל קורה שאנחנו לא נפגשים כחודשיים ולפעמים יותר , רק מדברים בנט , ועכשיו , לאחר שהוא נפרד מהחברה שלו לא ידעתי מה לעשות אם לבוא להגיד לו או לחכות קצת אם זה, אבל אני יודעת שעכשיו הוא עוד יותר "חופשי" עם בנות ואני יודעת שיש לו עוד מלבדי , אני לא כ"כ מבינה אותו בקטע הזה, כי זה לא שחסרות לו בנות אבל למרות זאת הוא נפגש איתי מאז שהתחלתי לפתח רגשות כלפיו , כל פעם שהוא הולך אני מרגישה נורא בודדה ועצוב לי ולפני הפגישה האחרונה שלנו החלטתי שאני מסיימת את הקשר הזה אבל כשראיתי אותו לא יכולתי לעשות את זה כי כל פעם אני אומרת לעצמי "רק עוד פעם אחת רק עוד פעם אחת" לא יודעת במה זה יועיל לי להפרד ממנו אולי עדיף שאקבל את הקשר הזה כמו שהוא, למרות שאני רוצה אותו , אולי עדיף שאני אחכה קצת אבל זה קשה כי בינתיים יש לו עוד בנות וזו יכולה להיות מישהי אחרת ש"תתפוס" אותו. מה לעשות? לספר לו שנפרדתי מהחבר ואולי זה יעשה משהו או לחכות עם הכל לא יודעת מה לעשות יש עוד משהו - פעם אחת רמזתי לו שזה כנראה הולך לקרות שאני הולכת לזרוק אותו והוא אמר לי שאני לא אעשה את זה. למה הוא מבקש ממני דברים כאלה? אני לא מרגישה שאיכפת לו.

10/10/2002 | 04:36 | מאת: עינת

רינת גבר כזה בכלל לא שווה אותך אם טוב לך רק להיות "יזיזים" אז סבבה אבל אל תצפי ליותר מכזה בחור כמו שאומרים : "once a cheater - always a cheater" (אם בגד פעם אחת מן הסתם יבגוד גם שניה ושלישית) ובפעם הבאה את תהיה מהצד השני של המטבע. שקלי את צעדיך בזהירות כי את עלולה להיפגע הרבה יותר אח"כ מאשר אם תסיימי את הקשר עכשיו. מקווה שעזרתי עינת

שלום רב, נראה לי שאת פתוחה ומחוברת לרגשותייך ולצרכייך כשמדובר בקשר ידידותי ומיני, וזה נכס שבנות רבות היו רוצות להתברך בכך. לכן אני מעריך שאין לך אלא לנסות להיות פחות עצורה ומהססת, ויותר פתוחה ומחוברת לרגשותייך - כשמדובר בצרכייך הרגשיים והזוגיים. במילים אחרות: תהיי "את", גם במובן הרגשי והאינטימי - ותבדקי איך את מרגישה עם זה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/10/2002 | 14:31 | מאת: רינת

אז אתה אומר שאני כן צריכה להגיד לו? הוא נורא "פרפר" אז אני לא רוצה להלחיץ או משהו ...

12/10/2002 | 15:26 | מאת: ברכה קרטיאל בלקון

תזרקי אותו וכמה שיותר רחוק!!!!!! הוא מנצל אותך!! אני לא בדיוק הבנתי את היצר המיני של מי בדיוק את חושבת שאת מספקת!! הוא משתמש בך ותעשי טוב לעצמך אם תזרקי אותו ותשכחי אותו!!!!!.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה