גירושים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/10/2002 | 01:34 | מאת: שירלי

שלום! האם במקרה של גירושים בלי ילדים הבעל אמור לשלם מזונות? או בזמן הפרידה אמור לכלכל את בת זוגתו? אשמח אם תענה על שאלתי או תפנה אותי לחומר מסויים בנושא (מה שמצאתי עד עכשיו התייחס לזוג עם ילדים) תודה

שלום רב, יש אתרים מאד מעניינים של עורכי דין, שאני מעיין בהם מעת לעת, אבל לא שמרתי את הכתובת. חפשי באמצעות מנועי חיפוש, וואלה, סטארט, וכו'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

12/10/2002 | 16:20 | מאת: ברכה קרטיאל בלקון

שלום לך שירלי אני אנני משפטנית וגם אין לי ידע בנושא אבל את יכולה להכנס לאתר "בדרך למעלה" (אם אנני טועה) זהו אתר בנושא גרושים של נשים הכתובת כמדומני www.haderech.org אוwww.haderech.co.il

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה