עומדים לפטר אותי..

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/10/2002 | 15:54 | מאת: מה אומר?

והסיבה ידועה לי אך לא מובנת. אני עובד (מסור וחרוץ) במוסד ממשלתי ובת זוגתי עובדת איתי. זו הסיבה שאני בדרך החוצה! היא יושבת על תקן, אני זמני. מה לא חוקי שבני זוג יעבדו יחד? הממורמר.

שלום רב, תחושת פיטורין היא תמיד קשה. האיום על ה"אני", ועל העתיד - תמיד רב וגדול. יחד עם זאת, נסה לראות את הנסיבות, ולא רק את כאבך: - פיטורין של עובדים תקניים בשירות הציבורי הנו עניין נדיר מאד, ומכיוון שהשירות הזה מנופח מאד (וזה מההבט הכלל-ציבורי) - ברור שיעבור מעת לעת קיצוצים. - לאישה יש, ברוב המקרים, פחות סיכוי למצוא עבודה חדשה, כך שמוטב שאשתך תהייה "מוגנת" יותר ממך. עצתי לך: הסתייע בזוגתך כדי לנפוש ולהרגיש אהוב וחזק - ומרכז את מאמציך לא לעבר, אלא לעתיד, בחיפוש משהו חדש. קשה, אבל לפעמים אפשרי. אם תרצה סיוע במקומות הכוון - פנה במייל האישי, עם מעט פרטים עליך ועל הרקע התעסוקתי, וציון מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה