אובדן חשק מיני אצל נשים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/10/2002 | 12:07 | מאת: גדי

שלום רב: האם יש בסיס סטטיסטי רחב לעובדות שראיתי בעצמי אצלי ואצל זוגות חברים , כי לאחר לידה ראשונה או מספר לידות , מאבדות הנשים הנשואות את החשק המיני ? פשוט נגמר להם ואין להם צורך בקיום יחסי מין ? זאת בעוד שהגברים עדיין מאוד רוצים...

שלום רב, אל תתבלבל בין 1) חשק מיני, שאינו אמור לפוג, לבין 2) התינוק/ת כעניין מרכזי חדש בחיים (שאינו צריך להיות נוגד או סותר את החשק המיני) ולבין 3) שגם הנו אחר לגמרי, וזה חילוקי דעות ואכזבות בהקשר להתנהגות הבעל ומידת השתתפותו בטירחת גידול הצאצא. ככל שהעניין האחרון יגבר, כך יפחת הראשון. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה