מה לעשות?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/10/2002 | 20:18 | מאת: מלכה

אני בת 28. פגשתי מישהו דרך האינטרנט, כאשר הוא סיפר לי שבמהלך השירות הצבאי שלו התעללו בו נפשית וגם פיזית וכתוצאה מכך ירד לו הפרופיל(עקב בריאותו הנפשית). אני מתלבטת האם להמשיך איתו את הקשר, כיוון שהוא סה"כ בחור חמוד מצד שני , כיוון שאני מעוניינת בקשר רציני, קשה לי לראות את עצמי עם מישהו שיש לו בעיות נפשיות וזה מרתיע אותי מאוד. מה לעשות?

שלום רב, שירות צבאי, על אף שהוא שיגרתי, דהיינו נורמלי, במקומותנו - מכניס הרבה אנשים למצב לא נורמלי, דהיינו לא מייצג את עצמם ואישיותם, כשמדובר בפרספקטיבה ארוכת שנים. בלשון אחרת: מי שהיה "דפוק" בצבא, לא בהכרח יהיה כזה באוניברסיטה או בחיי הנישואין וההורות, וכמובן להפך: מצטיינים במהלך השירות הצבאי אינם יכולים לראות בזבה תעודת ביטוח למוצלחותם, ולהשען על המדליות שצברו בעברם בגילאיי ה 20 . עצתי לך: תשפטי את עמדתך כלפי הבחור לפי מה שתבחני ממה שאת רואה, חווה, וכו' - ולא לפי מה שהיה לפני תקופתך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

06/10/2002 | 11:34 | מאת: מלכה

לאחר הפגישה שלנו הבחור התקשר. קבענו להפגש שבוע הבא. מאז הוא פשוט "נעלם" ל3 ימים. סיפרתי לו שאני נוסעת לעיר אחרת, אבל לא נראה לי שזו סיבה לא להתקשר. זה נראה לי לא רציני. מה דעתך?

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה