עייפות בזוגייות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/10/2002 | 08:29 | מאת: טל

שלום, אני בת 25 ויש לי חבר קצת יותר משנה. אני מרגישה מותשת ועייפה וזה די מוזר. בתקופה האחרונה החלו ריבים לא מעטים על חוסר שביעות רצון שלי כלפיו, על האדישות שלו כלפי הזוגיות למרות שהוא מרגיש שהוא לחוץ ומפחד לאבד אותי אבל לא עושה כלום כגון מעט דברים רומנטיים ואני מדגישה אפילו לא מעט גם באירועים מיוחדים כגון ימי הולדת, סיום לימודים ועוד. הוא ילד טוב, "טוב ירושלים" לא כריזמתי אני יודעת שהוא מאוד אוהב אבל אני מרגישה שחסר לי החיזור שאף פעם לא היה ובעתיד בטוח לא יהיה. כל זה למעשה מוריד לי את החשק המיני וזה גם גורם לריחוק. דברנו עשרות פעמים והוא אמר שהוא רוצה להשתנות ויום אחרי זה הוא עושה מהשו קטן ושוב הכל נעלם. אני מרגיה שאני צריכה ליזום הכל לעשות הכל. מה עלי לעשות, אני אוהבת אותו אבל באמת מרגישה שזו יותר אהבה כמו לילד מאשר לגבר/בן זוג? היתה לו בעבר מערכת יחסים של שנתיים הוא אמר שהוא לא עשה חצי ממה שהוא עושה כאן. הוא בן 25 ויש לציין שהוא מאוד מושפע מהמשפחה וזה גם מדאיג אותי

שלום רב, אם עניין תחושת ההיסוס ואובדן הכוחות עקב האנרגיות הנפשיות חוזר על עצמו בהסטוריה שלך, כמשהו "סדרתי", אז טוב יהיה להאיר ולהבהיר את האזור הזה של חייך בסיוע איש/ת מקצוע. אם תרצי הפנייה, פני אלי במייל האישי, עם איזכור נושא הפנייה, וציון מיקומך בארץ. אם מדובר כאן על מערכת יחסים אחת, שמתקשה להשאר מרתקת ומגובשת, טוב יהיה אם תסתמכי על תחושותייך, ובמידה והיסוסייך מתמידים, ראי בכך איתות לצורך שלך לבדוק מערכת יחסים אחרת. ועל זה נאמר: אם לא עכשיו - אז מתי?.... כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה