החלטה בנושא מקצועי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/09/2002 | 23:45 | מאת: ספיר

שלום, לפני שנה הפסקתי לעבוד בחברת היי טק שבה עבדתי כ-6 שנים (אציין רק שהייתי מספר שנים באותו תפקיד, בקשתי לעבור תפקיד ותפקיד שהייתי אמורה לעבור אליו בוטל ולא נמצא תפקיד שיהיה מקובל עלי). בירור קצר בשוק העלה כי למצוא תפקיד בכיוון שבו אני רוצה קצת קשה בשוק הנוכחי והחלטתי לעשות דוקטורט. ומאז, כבר קרוב לשנה אני מתמזמזת עם הענין. הלכתי לדבר עם מנחים פוטנציאליים, חלקם אפילו קבלו אותי, קראתי הרבה ספרות מקצועית, אבל איכשהוא אני לא מצליחה להחליט או למצוא מנחה עם טעם דומה לשלי במחקר. (המנחה שלי לתואר שני כבר זקן ולא רצה לקחת את האחריות...) יש ימים שכל כך נמאס לי שאני כבר מתגעגעת להיי טק וחושבת לחזור לעבוד. היכן אוכל לקבל יעוץ מקצועי שיעזור לי להחליט על המשך דרכי המקצועית, שיעזור לי להבין מה אני באמת רוצה ?

שלום רב, אם את כבר רשומה במוסד אקדמי כתלמידה - את זכאית לשירות שלהם. ואם לא, יש את המכונים הגדולים למיון כ"א, ויש פסיכולוגים שמומחים בתחום התעסוקתי. אם תרצי הפנייה - פני למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) בציון מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה