יצירת זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/09/2002 | 19:11 | מאת: מאיר

אני רווק בן 38 ואף פעם לא יצאתי קבוע עם משהי בגלל בעיה עם הדימוי גוף וענין משפחתי יש לציין שבאופן כללי אני נראה בסדר גבוה רזה כיום אני גר לבד וקשה לי ליצור זוגיות איך שאני מתחיל קשר אני פוסל את עצמי וקשה לי לראות לצאת עם אחת שנראת ככה ככה משום שאני רואה את עצמי משתקף דרכה חוץ מטיפול יש איזה רעיון למשהו או איזה סדנא

שלום רב, טוב שאתה יודע מהיכן להתחיל, דהיינו הבט פנימה על עצמך. פחות טוב שאתה תוחם ומגביל את תהליך ההתקדמות שלך, בכך שאתה פוסק שאתה מחפש איזה רעיון או סדנה, אבל לא טיפול. למה להגביל? הרי חייך כבר הגיעו לגיל מתקדם, ואם תגביל - יתכן ולא תהייה פריצת דרך. אם היית סובל מבעייה רפואית שהיתה מגבילה את חייך - האם היית מסתייג מראש מטיפול אישי שמתנהל ומתפתח לפי הצרכים שלך? באשר לסדנאות: יש פרסומים ב"העיר" (מדור חברה) ובעכבר העיר (מדור עניין). יש גם מה שאני מנחה, והפרטים מופיעים במדור הסדנאות, ובמדור פעילויות החודש - באתר שלי www.dr-yosi.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה