האם להתגרש

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/09/2002 | 10:31 | מאת: גלית

שלום, אני נשואה טריה מזה כשמונה חודשים בעלי ואני יוצאים 6 שנים קנינו בית וגרנו בו עוד לפני החתונה תמיד היו בינינו מריבות ותמיד רצינו להיפרד אבל עצרנו את זה והמשכנו חשבנו שאם נתחתן יהיה יותר טוב אבל נעשה יותר גרוע כל מריבה אנחנו מדברים על גירושים ובעלי רוצה ולא מפריע לו שנתגרש אבל הוא לא עושה את הצעד הזה הוא רוצה שאני זאת שיקום וילך, היום אנחנו לא מדברים זה עם זה הוא מתעלם ממני יוצא מהבית לא אומר לי לאן משאיר אותי לבד שעות אנ מנסה לדבר איתו אבל הוא לא מוכן לשמוע אותי. מה אני יעשה האם כדאי להתחיל בשלבי הגירושין ? מה עלי לעשות? אין לנו ילדים ?

28/09/2002 | 22:59 | מאת: ידיד

אין לכם ילדים ואם זה המצב מניסיון עדיף להיפרד, אח"כ זה יהיה הרבה יותר קשה,זיכרי את המשפט הזה בעוד כמה שנים כאשר כן יהיו לכם ילדים

שלום רב, קשר שמהול בבעיות, אבל מחזיק שש שנים, ומחזק את עצמו באמצעות קניית בית במשותף, וגם נישואין - מעיד על פוטנציאל של עוצמה, שעל פניו חזק יותר ממגמת ההרס העצמי. תהליכים שיבהירו האם אכן כך, ואילו נסיבות פוגמות בזיקה הבסיסית שביניכם - יכולים לסייע לשניכם בתהליך קבלת ההחלטות שלכם. עניין שכזה מתרחש ביעוץ זוגי, ולא במתכונת של שאלה - תשובה. בהחלט אפשר שתהליך שכזה יתחיל ביוזמה שלך, ולאחר זמן כלשהו יתרחב כשבעלך יצטרף. אם תרצי הפנייה, פני במייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) עם ציון מיקומכם בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה