בגידות ואמון

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/04/2002 | 05:59 | מאת: שרון

יש לי הרושם והתחושה שבעלי בוגד בי לא נעים לי להיות הגשש בלש אחריו מצד אחד , ומצד שני אני לא מעוניינת להיות הטיפשה שחייה לצידו וכאילו לא מרגישה.... יש לי כל מיני סימנים שאולי חלקם מוטעים ונובעים מהלחץ ששורר ביננו אני מנסה ורוצה לשקם את מערכת הנישואין בננו ומקווה להגיע לאמון פתיחות וכנות אבל איך לעזאל עושים זאת????????????? אנו חיים יחד כבר 17 שנה קשה לי המשבר הזה שנפל עליי פתאום.......

שלום רב, לא ידועה לי שיטה יותר בדוקה מאשר הדרך הכי פשוטה: לדבר. שוחחי איתו על תחושותייך. תסתכלי בעיניים שלו. הפעילי את תחושותייך כדי לקלוט אותו היטב. התפוקה שלך תהיה הכי טובה אם תבחני האם אכן מדובר בו, ובנתק שלו מהזוגיות, או בך. עיבוד ההארות שעולות משיחה כזו יכול בהחלט להעשות טוב יותר עם איש/ת מקצוע. אם תרצי הפנייה פני למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) בציון מיקום מגורייך). כל טוב, ד"ר יוסי אברהם כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה