ליוסי אברהם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/04/2002 | 22:22 | מאת: גלית

הייי שלום לך: תראה אתה אמרתה וקראתי אבל לצעריי אין לי גישה ללכת לפסיכלוג פרטי וזה קשה לי. אתה יודע על הבעיות החברתיות שלי, אנה אם תוכל לעזור לי בשתיי דברים: האחד האם בוודעות שלך כמטפל יש עוד אנשים במצבי ואני לא כאחד בין הדודדות או היחידה. והשני האם יש לך עצה לעזור לי \בכדאי להמשיך לתת לעצמי להרגיש טוב ולא כדכאון יום ל לפני הבסיס כמו הלילה.... תודה רבה... גלית ולילה טוב

שוב שלום רב, תקראי שוב את הצעותי, ותראי שיש מה לעשות גם בלי פסיכולוג פרטי. תתקשרי לכשתרצי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה