ליוסי אברהם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

19/04/2002 | 19:32 | מאת: גלית

שבת שלום לך. ראשית רציתי להגיד לך תודה רבה על כול העזרה והתמיכה שלך!(: דבר שני והחשוב ביותר,אתה יודע הרבה פעמים קורא לי שבבסיס אני עושה פעם בשבוע שמירה ואז יש לי את ההזדמנות להיות אם אנשים. ובינתיים תמיד לפני כול שמירה אני פוחדת וחוששת -לא מהשמירה- אלה אם מי אני עושה והאם יהיה לי מה לדבר איתם. תמיד אני מרגישה שאני זאתץ שצריכה לדבר ולהיות תמיד מפוטפטת שזה קשה לי כי אני יחסית בן אדם שקט. אבל תמיד לאחר שמירה שכזו אחריי שמכירים פחות או יותר תמיד המחשבות מה חושבים ואולי מדברים אליי??!!!שלילי כמובן. אם אנשים שקטים יותר נוח לי,ולעומת זאת כשיש אנשים בעלי כוח עוצמה אני פתאום משתתקת.ומפחדת הם נראה לי מזכירים לי את אנישי העבר שהיו עושים לי תסבל . יוסי יכול להיות שכול המחשבות והפחד שאולי אני לא מספיק נחמדה זה כתוצאה מי בטחון עצמי נמוך כתוצאה מאז בילדות שתמיד הייתי לבד והייתי אחת שמדברים אלייה תמיד צוחקים מרכלים וכו.. יש קשר לעכשיו הגיוני? עוד דבר הרבה פעמים קורא לי שאני מנסה להתחבר אם אנשים אבל הפחד שלי שהם מדברים אליי. תמיד החששות שלי שאני אחת שאם הייתי אחת כזו בעבר,זה נשאר וישאר?? יוסי יש לך עצה למעני?? אני באמת במצוקה .....גליתתת

שלום רב, אני לא נכנס ליעוץ אישי מתמשך במסגרת הפורום הזה, אלא רק לדעה על כיוון כללי שאמור לתת לפונה אופצייה של פעילות לשיפור מצבו - ואת זה כבר מיצינו. הצעתי לך, בפנייתך הקודמת, כייון כזה, וזה עדיין לבחירתך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה