עצות לחתונה מיוחדת

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/04/2002 | 20:06 | מאת: פרח נדיר

תודה רבה לכל מי ששמנח בשבילי בפורום ונתן עצות מעודדות. התחלנו לחשוב על חתונה ודיברנו על כך שאנחנו רוצים חתונה בטבע. עדיין אין לנו רעיון למקום אם כי אנחנו בוודאי נתחיל לחפש בקרוב, רצוי מקום עם עצים ואולי אגם או נחל. משהו שאפשר להעמיד בו חופה ואירוח לכ- 200 אורחים. בכל אופן, אנחנו מחפשים נואשות רעיונות מקוריים ולא יקרים מידי לחתונה. יש לנו כבר רעיון אחד - לעשות סרטון קצר עלינו שיוקרן לאורחים לפני הכניסה שלנו. אנחנו מחפשים רעיונות להזמנות מיוחדות ולגימיקים מיוחדים אחרים כדי שהחתונה, שצריכה לצערנו להיות דלת תקציב יחסית, תהיה שונה ומקורית. יש למישהו רעיונות? אולי מחתונות שהייתם בהם במהלך חייכם? אולי מהחתונה שלכם? אולי סתם מהדמיון? תודה מראש לכל המציעים.

שלום רב, ברוכה היוזמה! מציע שתפני את השאלה הזו לפורום התמיכה ההדדית. וחוץ מזה, אשאל את הסטודנטים שלי, ובשבוע הבא תוכלי לקבל את המלצותיהם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

19/04/2002 | 13:06 | מאת: פרח נדיר

וואו, תודה!

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה