זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/08/2002 | 13:44 | מאת: מיכל

אני ובן זוגי חיים ביחד כ-8 שנים וצצו לנו מספר בעיות בשנה האחרונה שלי קצת קשה להתגבר עליהם לבדץהייתי שמחה לדעת לאן אני יכולה לפנות לקבלת ייעוץ מעל דפי האינטרנט,באופן אישי.באופן כללי הבעיה היא בעית חרדות ופאנטיות שלו המשפיעה על כל הבית לאורך כל היום. אין לי אפשרות לשלוח מייל ת אז אם אפשר להשאיר מספר טלפון כאן באתר.המייל שלי אף הוא שגוי למניעת היחשפות.תודה וסליחה על הקשיים.

שלום רב, יש אפשרות להוועצות אישית במייל, בתשלום, גם על ידי, וגם ע"י עוד כמה וכמה, וכל אחד בהתמחות אחרת בתוך מקצוע הפסיכולוגיה. פני למייל האישי שלי עם תקציר של מה שהיית רוצה להעלות בהוועצות, ואתן לך את ההכוונה הלאה: [email protected] כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה