שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/08/2002 | 16:41 | מאת: אל

שלום שאלה שמטרידה אותי בקשר לידידה טובה שלי היא היתה במשך שנה וחצי בקשר של ידידות אפלטונית מאוד אינטנסיבית עם מישהו והיה ברור שהם מאוהבים אבל בסוף זה לא התמשש ויצאו פגועים לקראת סוף הקשר הכירה מישהו בבליינד דייט ולאחר חודש הצהירה שהיא מאוהבת וכיף לה והם מבלים שעות יחד ואחרי חודשיים התארסו מה לייעץ לה? האם אחרי חודשיים אפשר לדעת שזה האדם הנכון? תוחדה

שלום רב, שאלתך מזכירה לי את סיפורי "האח הגדול" שעוקב ומתערב בחיי האהבה של הנתינים שלו. אתה שואל עליה, ואני מציע שתשאל עליך: מדוע שתיעץ לה? כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה